Projektihallinnan sertifikaatti - sertifioi osaamisesi

Projektipassilla sertifioit projektiosaamisesi nopeasti ja edullisesti.
Projektihallinnan sertifikaatti - sertifioi osaamisesi

Mikä on Projektipassi™?

Projektipassi™ osoittaa projektinhallinnan perusteiden osaamista perustuen kansainvälisiin projektijohtamisen standardeihin PMI PMBOK ja ISO 21500.

Sertifikaatti on suunnattu projektipäälliköille, projektiryhmän jäsenille ja projektin omistajille.

Projektipassi-sertifikaatti kattaa kaikki yksittäisen projektin hallinnan alueet kuten suunnittelun, organisoinnin, aikataulutuksen, resurssoinnin ja ohjaamisen.

Mikä on Projektipassi™?
Asko Autelo
Project Manager / Solution Specialist, Analyste Oy
Quote_Icon
"Projektipassi-testissä oli hyvin esitetty kysymyksiä, jotka liittyivät oleellisesti kurssimateriaaliin ja toisaalta projektihallintaan."
1
Rekisteröidy

Rekisteröidy

Rekisteröidy antamalla tietosi ja osta testi joko itselle tai tilaa tarvittava määrä krediittejä isommalle ryhmälle. Voit valita korttimaksun, maksaa krediiteillä tai tilata laskun yritykseen.
2
Tee testi

Tee testi

Siirry testiin heti tai haluamanasi ajankohtana. Testi sisältää 30 kysymystä perustason projektinhallinnasta. Testin maksimikesto on 30 minuuttia.
3
Tarkista tulokset

Tarkista tulokset

Saat tuloksen heti testin tehtyäsi. Jos et läpäissyt ensimmäisellä kerralla, saat yrittää vielä kerran uudestaan. Jos läpäisit testin, sertifikaattitodistus ja digitaalinen osaamismerkki tulevat sähköpostiisi.
4
Hyödynnä sertifikaattiasi

Hyödynnä sertifikaattiasi

Esittele osaamistasi lisäämällä digitaalinen osaamismerkki esimerkiksi ansioluetteloosi, Linkedin-profiiliisi ja julkaisemalla uutinen uudesta sertifikaatistasi eri kanavissa.

Voit ostaa testin useille sertifioitujille yrityksessäsi

Voit ostaa kätevästi verkkokaupasta tarvittavan määrän krediittejä, jotka oikeuttavat testin suorittamiseen ja jakaa ne sertifioitujille yrityksessäsi.

Saat krediitit heti sähköpostiisi. Krediitit ovat voimassa vuoden loppuun.

Voit valita korttimaksun tai tilata laskun yritykseen.

Voit ostaa testin useille sertifioitujille yrityksessäsi
left

Miksi tarvitset Projektipassi™-sertifikaatin?

Projektipassi-sertifikaatti osoittaa, että sinulla on perustason tietämys projektinhallinnan prosessista, käsitteistä ja perusmenetelmistä.

Sertifioituminen antaa sinulle ammatillista selkärankaa. Se osoittaa myös motivaatiota projektijohtamista kohtaan ja saattaa olla ratkaiseva esimerkiksi tiettyä tehtävää haettaessa.

Projektipassi-sertifikaatti on voimassa 5 vuotta.

Asko Autelo
Project Manager / Solution Specialist, Analyste Oy
Quote_Icon
"Projektipassi-testissä oli hyvin esitetty kysymyksiä, jotka liittyivät oleellisesti kurssimateriaaliin ja toisaalta projektihallintaan."

Sertifioidu nyt!

Sertifioidu nyt!

Sertifioidu nyt!

Projektipassi™

Kansainvälisten projektistandardien mukainen,
perustason projektinhallinnan sertifikaatti.

 

Testin laajuus: 30 kysymystä
Testin kesto max. 30 min

 

Hinta alv 24%

200€

Sertifioidu Osta krediittejä
icon
Sertifikaatin myöntää Projekti-instituutti.
lock
Maksu käsitellään turvallisesti Stripen kautta SSL-suojattuna.
left left

Harjoittele testikysymysten avulla

Olemme laatineet muutaman harjoitustehtävän, joiden avulla pääset kokeilemaan maksutta millaisia kysymyksiä testi sisältää.

Itse sertifikaattikoe sisältää 30 kysymystä perustason projektinhallinnasta ja sen maksimikesto on 30 minuuttia.

Harjoittele

Projektinhallinnan sertifikaatti ja projektitoiminnan sertifikaatti helposti verkossa

Sertifioimalla voit osoittaa osaamisesi projektin hallinnassa luotettavasti. Projektipassi on sekä projektinhallinnan sertifikaatti että projektitoiminnan sertifikaatti, jolla voit sertifioida perusosaamisesi helposti ja nopeasti. Projektipassi on innovatiivinen tuote digiaikaan; voit ostaa ja suorittaa sen vaivattomasti verkossa ja läpäistyäsi kokeen, saat sen heti sähköpostiisi. Projektipassi on suomenkielinen, mutta se perustuu kansainvälisten projektijohtamisen standardeihin PMI ja ISO 21500, perustason projektinhallinnan sertifikaatti.

Kenelle sertifikaatti on suunnattu

Sertifikaatti on suunnattu projektipäälliköille, projektiryhmän jäsenille ja projektin omistajille. Projektipassi-sertifikaatti kattaa kaikki yksittäisen projektin hallinnan osa-alueet. Projektin hallinnan sertifikaatilla voit osoittaa perustason tietämyksesi projektin hallinnasta ja voit lisätä digitaalisen merkin ansioluetteloosi ja LinkedIn-profiiliisi.

Sertifikaatin hyödyt

Itsensä säännöllinen kehittäminen ja kouluttaminen ovat olennaisessa asemassa työelämässä, tietojen ja taitojen ylläpitämiseksi ja uuden oppimiseksi. Koska projektitoiminnan sertifikaatin voi suorittaa kätevästi verkossa, voit tehdä sen silloin kun sinulle itsellesi sopii. Kokeessa on 30 kysymystä ja sen suorittaminen kestää vain 30 minuuttia. Sertifikaatilla voit näyttää osaamisesi ja se voi olla ratkaiseva asia esimerkiksi seuraavalle askeleelle uralla tai tehtävää hakiessa. Projektinhallinnan sertifikaatti on voimassa 5 vuotta.

Sertifikaatin suorittaminen on vaivatonta. Voit testata tietosi ensin ilmaisella harjoituskokeella, jolla saat selville tämänhetkisen tasosi ja saat tuntumaa, mitä sertifikaattikoe sisältää. Sen jälkeen voit suorittaa Projektipassi-sertifikaatin, se on vaivaton ostaa ja voit suorittaa sen saman tien verkossa. Saat tulokset sähköpostiisi heti testin tehtyäsi. Sertifioi projektinhallinnan osaamisesi uudella ja helpolla tavalla.